Sterk in werkgeverschap

Bij het in dienst nemen van een of meer sportinstructeurs of sporttrainers zijn er arbeidsrechtelijke en administratieve verplichtingen. Niet alleen voor de sportorganisatie, maar ook voor de instructeur of trainer.

Dan is het goed een kenner in te schakelen.

Sportinstructeurs en sporttrainers inzetten, zonder de belasting van werkgeversverplichtingen

Alle werkgeverstaken worden door Sportdiensten&Zo overgenomen. Overigens zonder ons te bemoeien met de werkverhouding die u met uw sporttrainer(s) heeft.

Wat houdt dat voor u als sportorganisatie in?

Wanneer, door wie en hoe de sporttrainingen worden verzorgd, dat bepaalt u zelf. De werkgeverstaken worden door ons overgenomen. De risico’s voor ontslag en ziekte horen daar ook bij

Het resultaat

U hoeft zich als sportorganisatie niet meer bezig te houden met de werkgeverstaken. Sportdiensten&Zo neemt immers de taken van het werkgeverschap en de risico’s die daarbij horen van u over.

Alle verantwoordelijkheden (voor de arbeidsovereenkomsten, afdracht van belasting en sociale premies, salarisbetaling, de administratie, arbo verplichtingen etc.) waarmee u als werkgever te maken zou hebben horen tot het verleden.

Efficiënt en vakkundig

Het is natuurlijk geweldig als vrijwilligers taken oppakken, zoals de administratie van het personeel bijvoorbeeld.
Maar een werkgever blijft verantwoordelijk en loopt de bijbehorende risico’s. Wij vinden het onze taak die verantwoordelijkheid en risico’s efficiënt en vakkundig voor u uit te voeren.